VIGGO foundation logga vit bakgrund

 INSTAGRAM

100

🚲VÄLKOMMEN TILL CYKELSKOLA 🚲 Stockholm Bike anordnar tillsammans med Stockholms Stad och samarbetspartner Sportson en cykelskola för barn och unga med NPF-diagnoser. VAR: vid lejonen i Kungsträdgården i Stockholm NÄR: 13 maj kl: 09.00 KURSLÄNGD: 55 min I cykelskolan får vi lära oss att cykla under trafiksäkra förhållanden. 
Vi får låna hjälm och cykel och handledare finns på plats.
Det finns cyklar både med och utan stödhjul.
 Efter avslutad skola bjuds alla barn på frukt.  Vid hemgång får alla elever ett diplom och reflexband. Vill ditt barn vara med, kanske vill de ta med hela sin klass? Det finns begränsat antal platser! Meddela vid anmälan om du redan kan cykla lite eller inget alls. ANMÄLAN SKER TILL:
mirjam@sthlmbike.se Tel: 070 880 98 10 VI SES! 🌸
#barnmednpf #npfbarn #npfbarnvillocksålärasig #lärdigcykla #cykelskola #viggoif @viggofoundation

45

Viggo IF startar Viggo Golfen samarbete med para-golfen på Sollentuna GK Äntligen vår och snart drar vi igång Golfsäsongen, och då vill vi gärna se dig på vår Viggo Golf som vi kör under 2019 i samarbete med para-golfen på  Sollentuna Golfklubb. En anrik klubb belägen vid Rotebro strax norr om  Stockholm. Vi är ett gäng barn/unga med särskilda behov som kommer att lära oss att spela golf vid 5 tillfällen på våren och 5 tillfällen på hösten. Vi har några platser kvar på Viggo Golfen så vore roligt om vi kunde bli flera som vill träna / prova på golf tillsammans med oss. Du är välkommen på en prova-på-golf den 4 maj klockan 10.00. Vill du vara med hör av dig till Sollentuna GK Michael Burman 070-6298441 Bo Cederberg 070-7339297. _____________________________ ##VIGGOIF viggogolfen #viggofoundation #sollentunagk #golf #npf

facebook